Col·legi Jesús Maria, Palma de Mallorca

Missioneres dels Sagrats Cors

Centre

 

El Col·legi Jesús Maria és un centre privat-concertat que, partint d'una concepció cristiana de l'home, de la vida i del món, s'ofereix a totes les famílies de l'entorn per col·laborar en l'educació integral dels seus fills.

Té com a titular la Congregació de les Germanes Missioneres dels Sagrats Cors i s'acull als concerts econòmics promoguts per l'administració educativa (Govern de les Illes Balears) per tal de poder estar a l'abast de tots aquells que, lliurament, s'hi vulguin atansar.

Disposa d'un ideari educatiu (Caràcter Propi) i resta oberta i en constant comunicació amb la realitat plural de la societat que l'envolta a fi d'anar acomodant la seva proposta educativa a les demandes i necessitats de la mateixa.

La comunitat educativa es sent compromesa amb la realitat cultural, el coneixement de la qual es considera pas previ i necessari per obrir-se a la diversitat de cultures i entorns propis del món actual.

Finalment, la nostra escola, compromesa amb la persona, pretén despertar-li tots aquells valors que l'han de mostrar d´una manera justa i solidària, reflexiva i conscient, segura i satisfeta, responsable i compromesa amb ella mateixa, amb els altres i amb l'entorn.


Darrers events:


Informació pel curs 18-19:

 Llistat llibres 2018-2019

 Llistat material 5è Primària

 Informació pel curs 2018-2019

 Calendari Escolar 2018-2019


Contacte amb les famílies:

 Comunicació Setembre 2018


Blogs del centre:

 Educació infantil

 1r, 2n i 3r de Primària

 4t, 5è i 6è de Primària

ESO


ALTRES ESCOLES DE LES MM.SS.CC.

Llucmajor
Torelló
Centelles

Accés a Educamos per a les famílies

Per facilitar-vos el primer accés, Educamos ens ha preparat un petit VÍDEO, amb les aclaracions a les preguntes més freqüents que tindreu.

Si necessitau informació adicional contactau amb el tutor o passau per la secretaria.


2n Premi Pastoral Innovadora Escoles Catòliques Illes Balears / Santillana


Assistència al II Congrés per la Evangelització


Assistència al XIII Congrés d'Escoles Catòliques (Madrid)