Col·legi Jesús Maria, Palma de Mallorca

Missioneres dels Sagrats Cors

Pastoral

 

PLA DE PASTORAL 2018-2019

 

INTRODUCCIÓ

 

L'activitat pastoral constitueix l'essència del col·legi, per això l'acció pastoral esdevé una dimensió fonamental de la nostra acció educadora.

No podem concebre un col·legi de les MM. SS. CC. sense el compromís explícit d'anunciar el missatge de Jesús. Tampoc podem concebre el nostre col·legi com un col·legi públic de primària o un IES que consideren l'activitat pastoral complementària i per tant, prescindible en la formació integral i acadèmica de l'alumnat.

Tenim les nostres senyes d'identitat pròpies que deriven del caràcter propi de la Congregació. Aquestes senyes d'identitat, aquesta concepció vital ha d'impregnar tota la nostra activitat educativa. La dimensió pastoral no es duu a terme solament a actes exclusivament religiosos o a una casta de religió, sinó també i en diferent mesura, a tota la comunitat educativa.

Tenint en compte que el col·legi és cristià ha d’anunciar explícitament el missatge de Jesús i ha de fer-ho amb diversos actes i celebracions per a tot l'alumnat i per als pares, en què poden assistir de manera voluntària, però sempre respectats per tota la Comunitat Educativa.

Aquest projecte es basteix del Pla de Pastoral comú de tots els centres de les MM. SS. CC., per aquest motiu en aquest document es contempla una oferta molt concreta d'acció pastoral que respecta les conviccions i situacions personals de tots, per la qual cosa, animam i convidam tota la comunitat educativa a participar i implicar-se en la tasca evangelitzadora.

 

Per descarregar el Pla de Pastoral complet podeu fer-ho en el següent enllaç:

Pla de Pastoral 2018-2019

 


Darrers events:


Informació pel curs 18-19:

 Llistat llibres 2018-2019

 Llistat material 5è Primària

 Informació pel curs 2018-2019

 Calendari Escolar 2018-2019


Contacte amb les famílies:

 Comunicació Setembre 2018


Blogs del centre:

 Educació infantil

 1r, 2n i 3r de Primària

 4t, 5è i 6è de Primària

ESO


ALTRES ESCOLES DE LES MM.SS.CC.

Llucmajor
Torelló
Centelles

Accés a Educamos per a les famílies

Per facilitar-vos el primer accés, Educamos ens ha preparat un petit VÍDEO, amb les aclaracions a les preguntes més freqüents que tindreu.

Si necessitau informació adicional contactau amb el tutor o passau per la secretaria.


2n Premi Pastoral Innovadora Escoles Catòliques Illes Balears / Santillana


Assistència al II Congrés per la Evangelització


Assistència al XIII Congrés d'Escoles Catòliques (Madrid)